CV Installatie

Warmte is een basisbehoefte van de mens. Een CV-ketel met de daarbij behorende CV-installatie zorgt voor comfortabele warmte in huis. Bovendien zorgt een CV-installatie voor warm water in de keuken en badkamer.

Installatie Wat betreft CV-installaties zijn er diverse systemen mogelijk: de CV-ketel is de basis en vervolgens kan er gekozen worden uit diverse warmwatervoorzieningen zoals boilers, geisers, radiatoren, wandverwarming en/of vloerverwarming en buffersystemen. Eén toepassing of een combinatie is moeiteloos te realiseren.Advies op maat


Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt..

Voor ieder huishuiden of bedrijf kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wij als ervaren specialist helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis of op het kantoor.


Offerte aanvragen

Terugbelverzoek